Træhavemøbelsæt

Den naturlige og skønne løsning

Hvis du godt kan lide det charmerende udseende som træet besidder, så har vi her på siden samlet en masse flotte bud på møbelsæt i træ som vi tænker vil passe perfekt hjemme i din indretning. Den stolte tradition med produktion af træmøbler går langt tilbage, og især er vi i Skandinavien anerkendt for vores design...

Den naturlige og skønne løsning

Hvis du godt kan lide det charmerende udseende som træet besidder, så har vi her på siden samlet en masse flotte bud på møbelsæt i træ som vi tænker vil passe perfekt hjemme i din indretning. Den stolte tradition med produktion af træmøbler går langt tilbage, og især er vi i Skandinavien anerkendt for vores design af træmøbler den dag i dag. Det mærker vi godt af i forhold til innovation indenfor design, og det viser sig også i det udvalg vi har her på siden. Vi har nemlig idéen om, at ingen have er ens. Derfor skal der være noget til dig som ønsker noget nyt og vovet, eller til dig som værdsætter traditionelt design og pålidelige materialer.

Hvilke fordele er der ved træmøbler?

Træmøblerne er lavet af træ i høj kvalitet, og holder derfor til både vind og vejr. Vores udvalg af træmøbler kombinerer træets gode, naturlige egenskaber med æstetisk design, så du på den måde ikke risikerer at gå på kompromis med holdbarhed eller kvalitet af dit møbel. Træ er et materiale som lever og ånder, og på den måde får du et møbel som bliver ved med at se godt ud, også selvom at det får lidt ridser igennem årene. Du kan beholde dine træmøbler i mange år med den rette behandling, som du kan få inspiration til nedenfor.

Er det svært at vedligeholde møbler i træ?

Træmøblerne som vi har her på siden er i træsorterne fyr og teak, og er begge særligt egnede til havemøbler ude i de danske haver. Teak er anerkendt for at være særligt olieholdigt fra naturens side af, som gør at der er lavere vedligehold med møbler lavet af denne sort. Derudover er teak også svampedræbende, hvilket passer perfekt til brugen ude i haverne, hvor vejret byder på både vådt og tørt. Du kan vælge at lade dine teaktræsmøbler stå ubehandlede uden at miste holdbarheden hos dit møbel, og dette vil med tiden give dit møbelsæt et gråligt og moderne look. Hvis du ønsker at bibeholde den lyse glød hos dit teaktræ, så kan du behandle det med olie, gerne to gange årligt.

Fyrretræ har derimod brug for behandling med olie for at forblive både flot at se på, men også for at undgå skader på dit møbel. Med den rette behandling, så kan dine træmøbler i haven holde sig flotte og sunde i mange år ude i fremtiden, og er derfor en både flot og holdbar løsning, som også er god for miljøet. Ud over at skulle give dine møbler olie, så er det også en god idé at slibe dine møbler med fint sandpapir, da fibrene rejser sig på grund af vekslen i temperaturen udendørs. På denne måde sikrer du dig at komforten forbliver i top – selv efter mange års brug.

Hvis du helst vil undgå særlig vedligehold af dine møbler, så vil vi anbefale dig at tjekke vores kategori vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt her.

Kan jeg se møblerne opstillede før jeg køber dem?

Hvis du gerne vil se vores træmøbler med dine egne øjne, så er det også en mulighed. Vi har indrettet et nydeligt showroom hvor du har fri mulighed for at komme og opleve vores varesortiment – så du kan se og føle dig frem til de produkter som passer hjem til dig. Det er vigtigt for os, at du som ejer har muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi vil opfordre dig til at komme en tur forbi vores fysiske butik, da vi mener at kvaliteten af vores varer skal opleves. Vores produkter har nemlig rigtigt godt af både at blive set og følt, præcist som det er tiltænkt hjemme hos dig. Du kan opleve vores sortiment i vores butik som ligger her.

Mere

Træhavemøbelsæt 11 varer

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11