Vedligeholdelsesfrie Havemøbelsæt

Til dig som vil nyde

Vi har her på siden samlet et bredt udvalg af lækre møbelsæt, som vi tænker kan være gode løsninger til din have derhjemme. Det særlige ved udvalget her på siden er, at de alle er forholdsvis vedligeholdelsesfrie. Det vil sige at man kan holde dem pæne blot med vand og sæbe fra tid til anden, men hvor der stadig er mulighed ...

Til dig som vil nyde

Vi har her på siden samlet et bredt udvalg af lækre møbelsæt, som vi tænker kan være gode løsninger til din have derhjemme. Det særlige ved udvalget her på siden er, at de alle er forholdsvis vedligeholdelsesfrie. Det vil sige at man kan holde dem pæne blot med vand og sæbe fra tid til anden, men hvor der stadig er mulighed for at kredse nærmere om dem, hvis man skulle have lyst. Sættene er lavet i materialer som kan holde til det nordiske vejr, og som står flotte igennem hele sæsonen – så du kan nyde det skønne vejr i stedet for at bruge tiden på rengøring når du er ude.

Hvilke materialer arbejder vi med?

Vores møbelsortiment som vi kategoriserer som vedligeholdelsesfrit byder på materialer som møbelsæt i teak, borde og stole i nonwood, stole dækket i polyrattanflet, stole og borde i stål eller galvaniseret stål, aluminiumsstel til havemøbelsæt samt bordplader i granit. Udvalget er bredt, men vi ved også at der er stor variation i smag når det kommer til havemøbler, og vi bestræber os på at kunne finde gode møbler som passer lige i din smag.

Hvad er nonwood?

Nonwood er navnet på et slidstærkt plastmateriale kaldt polystyrener, men det kendes også almindeligvis som polywood eller aintwood. Idéen med nonwood er at kombinere træets lækre udseende med plastens holdbarhed og lave vedligehold, og produktet efterligner derfor mange kendte og elskede typer træmøbler. Nonwood er til dig som godt kan lide det naturlige udseende af træmøbler, men hvor tiden eller energien ikke er til at vedligeholde det. Du kan derfor få et dejligt møbel hvor det bedste fra begge verdener mødes i ét udtryk.

Har jeg mulighed for at se møblerne opstillede?

Hvis du foretrækker at se vores havemøbler selv, så har du også muligheden for at gøre dette. Vi har et veldisponeret showroom hvor du har rig mulighed for at opleve vores varesortiment – så du kan finde de produkter som er rigtige for dig. Det er vigtigt for os, at du som ejer har muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi anbefaler at du kommer en tur forbi vores fysiske butik, da kvaliteten af vores varer ikke er til at tage fejl af når de opleves. Vores varer har nemlig godt af både at blive set og rørt, præcist som de er tiltænkt det hjemme hos dig. Du kan opleve vores sortiment i vores butik som ligger her.

Mere

Vedligeholdelsesfrie Havemøbelsæt 14 varer

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14