Bænke

Havebænke - Havemøbeleksperten.dk

Når vi deles om hyggen

De solrige dage og lune nætter i haven er helt enestående. Hvad kunne være bedre end at dele dem med dine kære? Med en havebænk kan du nyde de gode stunder sammen med dem som du holder af. Få en bænk ud i haven og ryk dine nærmeste lidt nærmere. Bænken virker også som det lille pusterum væk fra dagligdagens strabadser ell...

Havebænke - Havemøbeleksperten.dk

Når vi deles om hyggen

De solrige dage og lune nætter i haven er helt enestående. Hvad kunne være bedre end at dele dem med dine kære? Med en havebænk kan du nyde de gode stunder sammen med dem som du holder af. Få en bænk ud i haven og ryk dine nærmeste lidt nærmere. Bænken virker også som det lille pusterum væk fra dagligdagens strabadser eller havearbejdet.  

Naturligt eller malet træ?

Vi tilbyder et lækkert udvalg af bænke i både massiv teak samt hvidmalet fyrretræ. Når du vælger møbel, så kan du overveje hvilken stil du gerne vil have hjemme i haven. Med teaktræsmøbler er det muligt at behandle dem, for at bibeholde den gyldne farve som træsorten bestrider fra naturens side. Du kan også lade træet stå ubehandlet, hvor møblet får en grålig, moderne metalfarve. Du kan læse mere om behandlingen af din bænk i 5-trins guiden nedenfor.

5 hurtige tips til vedligehold af din havebænk

Med disse fem simple råd kan du holde dine havemøbler nydelige sæson efter sæson

  • Vand og sæbe er nok til at holde din træbænk pæn hen over sæsonen
  • Oliebehandling af din havebænk i træ kan sørge for, at de beholder deres flotte, naturlige glød. Det sikrer også at træet har det godt, og på den måde holder længere. Du kan dog undlade behandling af dine teaktræsmøbler, for at give dem et mere moderne, gråligt look.
  • Møbler med hængsler har godt af at blive smurte. Vi anbefaler at man smører hængsler og bevægelige dele på sine møbler mindst én gang årligt.
  • Overdækning af dine havemøbler kan hindre skader når det danske sommervejr byder på blæst og regn, og dermed sikre, at de holder i længere tid.
  • Opbevaring i tørre omgivelser er godt for dine havemøbler udenfor sæsonen. Stedet du vælger at opbevare dine møbler skal gerne få lidt frisk luft engang imellem – dette kunne være i garagen eller dit kælderrum. Når du tager møblerne ud, så kan du også spænde bolte og skruer efter, da disse giver sig over tid.

Kan jeg se jeres bænke opstillede inden at jeg køber?

Ønsker du at se vores træmøbler opstillede, så er der også mulighed for dette. Vi har indrettet et lækkert showroom hvor du frit kan komme og opleve vores dejlige udvalg af havemøbler – så du kan se og føle dig frem til de møbler som passer hjemme i din have. Vi synes det er vigtigt, at du som ejer får muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi vil opfordre dig til at komme en tur forbi vores fysiske butik, da vi mener at kvaliteten af vores møbler skal opleves. Vores produkter har nemlig rigtigt godt af både at blive set og følt, præcist som det er tiltænkt hjemme hos dig. Du kan opleve vores varesortiment i vores fysiske butik som ligger her.

Mere

Bænke 12 varer

Viser 1 - 12 af 12
Viser 1 - 12 af 12