Haveborde

Haveborde

Der er intet som at samle venner og familie om et bord. Om det er til middag udendørs, hygge på en sommeraften eller til noget helt tredje, så er og bliver bordet det møbel som søger for, at vi mødes med dem vi holder af. Havebordet bliver den helt centrale del i din indretning, og derfor er det vigtigt at vælge et som du og dine bliver glade f...

Haveborde

Der er intet som at samle venner og familie om et bord. Om det er til middag udendørs, hygge på en sommeraften eller til noget helt tredje, så er og bliver bordet det møbel som søger for, at vi mødes med dem vi holder af. Havebordet bliver den helt centrale del i din indretning, og derfor er det vigtigt at vælge et som du og dine bliver glade for. Vi har her på siden fundet et bredt udvalg af lækre kvalitetsborde, som vi tænker at du kan blive glad for hjemme i din indretning. Vi har både borde i nonwood og træ af forskellige sorter, og du kan i ro og mag kigge på de forskellige møbler nedenfor på denne side. God fornøjelse!

5 gode råd til vedligehold af dit havebord

Vand og sæbe er nok til at holde dit havebord i nonwood pænt hen over sæsonen. Du kan læse mere om hvad nonwood er her.

Oliebehandling af dit træbord kan sørge for at det beholder sin flotte, naturlige glød. Det sikrer også at træet har det godt, og på den måde holder længere. Du kan dog undlade behandling af dine teaktræsmøbler for at give dem et mere moderne, gråligt look, hvis du ønsker dette.

Overdækning af dine havemøbler kan hindre skader når det danske sommervejr byder på blæst og regn, og dermed sikre at de holder i længere tid.

Opbevar dine møbler tørt og hvor der kan komme luft til. Det er godt for dine havemøbler udenfor sæsonen. Hvor du opbevarer dine havemøbler uden for sæsonen kunne være i garagen eller dit kælderrum. Når du tager møblerne ud, så tjek også bolte og skruer efter, da disse giver sig over tid.

Undgå brændemærker forårsaget af ting i glas på dit bord, både når det gælder dine træmøbler, men også dem i nonwood. Varmen udvikler sig pga. lyset der rammer glasset, så undgå at have glasprodukter på dit havemøbel i længere tid ad gangen.

Kan jeg se bordene opstillede inden at jeg køber?

Ønsker du at se vores haveborde i fuld figur, så er der rig mulighed for dette. Vi har indrettet et stilet showroom hvor du kan opleve vores dejlige udvalg af havemøbler – hvor du kan se og føle de møbler som du overvejer hjemme til din have. Vi synes det er vigtigt, at du som ejer får muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi vil opfordre dig til at komme et smut forbi vores butik, da vi mener at kvaliteten af vores møbler skal opleves. Vores produkter har nemlig rigtigt godt af både at blive set og følt, præcist som de bliver det hjemme hos dig. Du kan opleve vores varesortiment i vores fysiske butik som ligger her.

Mere

Haveborde 33 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 33
Viser 1 - 24 af 33