Havestole

Havestole

De danske sommerdage og lune nætter nydes bedst ude i haven, og derfor er det vigtigt med gode møbler som både behager øje og krop. Vi holder på, at havemøbler skal være i flot design, men hvor komforten stadig er i højsædet. Havestolene i vores varekatalog er nøje udvalgt efter disse kvalifikationer, så vi kan sikre at du som forbruger får en ...

Havestole

De danske sommerdage og lune nætter nydes bedst ude i haven, og derfor er det vigtigt med gode møbler som både behager øje og krop. Vi holder på, at havemøbler skal være i flot design, men hvor komforten stadig er i højsædet. Havestolene i vores varekatalog er nøje udvalgt efter disse kvalifikationer, så vi kan sikre at du som forbruger får en masse gode oplevelser med dine nye møbler her fra Havemøbeleksperten.

5 hurtige tips til vedligehold af dine havestole

Med disse fem simple råd kan du holde dine havemøbler nydelige sæson efter sæson

  • Vand og sæbe er nok til at holde dine havestole i polyrattan og nonwood pæne hen over sæsonen. Du kan læse mere om hvad nonwood er her.
  • Oliebehandling af dine havestole i træ kan sørge for at de beholder deres flotte, naturlige glød. Det sikrer også at træet har det godt, og på den måde holder længere. Du kan dog undlade behandling af dine teaktræsmøbler for at give dem et mere moderne, gråligt look.
  • Klapsammenlige stole med hængsler har godt af at blive smurte. Vi anbefaler at man smører hængsler og bevægelige dele på sine stole mindst én gang årligt.
  • Overdækning af dine havemøbler kan hindre skader når det danske sommervejr byder på blæst og regn, og dermed sikre at de holder i længere tid.
  • Opbevaring i tørre omgivelser er godt for dine havemøbler udenfor sæsonen. Stedet du vælger at opbevare dine møbler skal gerne få lidt frisk luft engang imellem – dette kunne være i garagen eller dit kælderrum. Når du tager møblerne ud, så kan du også spænde bolte og skruer efter, da disse giver sig over tid.

Kan jeg se stolene opstillede inden at jeg køber?

Ønsker du at se vores træmøbler opstillede, så er der også mulighed for dette. Vi har indrettet et lækkert showroom hvor du frit kan komme og opleve vores dejlige udvalg af havemøbler – så du kan se og føle dig frem til de møbler som passer hjemme i din have. Vi synes det er vigtigt, at du som ejer får muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi vil opfordre dig til at komme en tur forbi vores fysiske butik, da vi mener at kvaliteten af vores møbler skal opleves. Vores produkter har nemlig rigtigt godt af både at blive set og følt, præcist som det er tiltænkt hjemme hos dig. Du kan opleve vores varesortiment i vores fysiske butik som ligger her.

Mere

Havestole 29 varer

pr. side
Viser 1 - 24 af 29
Viser 1 - 24 af 29