Havemøbelsæt

Havemøbelsæt - Havemøbeleksperten.dk

Vi har løsningen til dig

Her hos Havemøbeleksperten gør vi os umage med at finde nogle lækre havemøbler til dig, og stræber efter altid at have et bredt sortiment, så vi kan matche dig med lige præcist dén løsning som passer hjemme hos dig. Når vi udvælger varer til vores katalog, så er det med kvalitet, udtryk og komfort for øje. Vi tager udga...

Havemøbelsæt - Havemøbeleksperten.dk

Vi har løsningen til dig

Her hos Havemøbeleksperten gør vi os umage med at finde nogle lækre havemøbler til dig, og stræber efter altid at have et bredt sortiment, så vi kan matche dig med lige præcist dén løsning som passer hjemme hos dig. Når vi udvælger varer til vores katalog, så er det med kvalitet, udtryk og komfort for øje. Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov, hvilket betyder at vores havemøbler er håndplukkede efter at du som ejer kan få stor glæde af møblerne hjemme på terrassen eller hjemme i din have. Når vi synes at det er vigtigt med et stort udvalg, så er det med tanken om at ingen have eller terrasse er ens. Vi vil prøve at give de bedst mulige bud på de møbler, som kan passe nøjagtigt på den solrige plet hjemme i haven du tiltænker.

Mangler du noget til havesættet derhjemme?

Når terrassen eller hyggekrogen i haven skal indrettes, så ved vi godt at der skal mere til end bare møbler. Selvom at møblerne udgør kernen i indretningen, så kan det være at du leder efter noget andet til at fuldende den stil du godt kan lide derhjemme. Vi tilbyder eksempelvis et bredt udvalg af lækre kvalitetshynder som passer til vores møbelsæt. Som ekstra inspiration til din have kan vi anbefale at benytte stenfigurer eller haveparasoller, som vi også tilbyder her på siden.

Jeg har et havesæt men vil gerne skifte noget af det ud

Har du brug for inspiration til at udskifte noget derhjemme? Vi har også et skarpt udvalg i både havestole og haveborde i nyt, lækkert design. Vi har helt sikkert en vare her på siden som kan komplimentere det du allerede har, og på den måde give lidt nyt liv uden at du skal af med de møbler du godt kan lide.

Hvor kan jeg se jeres varer henne?

Foretrækker du at se vores havemøbler selv, så kan dette også lade sig gøre. Vi har et stort og velindrettet showroom hvor du har rigelig mulighed for at opleve vores varesortiment – så du kan finde det produkt som er rigtigt for dig. Det er vigtigt for os, at du som ejer har muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi anbefaler at du kommer et smut forbi vores butik, da kvaliteten af vores varer bestemt skal opleves. De har nemlig godt af både at blive set og rørt i levende live. Du kan opleve vores varer i vores butik som ligger her.

 

Nedenfor har vi lavet nogle kategorier til dig, så du nemmere kan finde lige præcist den type havesæt som egner sig bedst til dig, din smag og din have. Vi har opdelt vores havemøbelsæt i tre kategorier, herunder vedligeholdelsesfrie sæt, luksushavesæt der kombinerer træ og holdbare materialer samt traditionelle havemøbelsæt i træ, så der er noget at finde for enhver smag. Om du prioriterer moderne eller traditionelt, praktisk eller stilrent, komfort eller moderigtigt, så har vi sikkert løsningen til dig i vores sortiment. Alt efter hvad vi har hjemme, så kan nogle af kategorierne forsvinde fra tid til anden. Dette er for at sikre, at du ikke leder forgæves.

Mere

Havemøbelsæt 33 varer

Underkategorier

 • Vedligeholdelsesfrie...

  Til dig som vil nyde

  Vi har her på siden samlet et bredt udvalg af lækre møbelsæt, som vi tænker kan være gode løsninger til din have derhjemme. Det særlige ved udvalget her på siden er, at de alle er forholdsvis vedligeholdelsesfrie. Det vil sige at man kan holde dem pæne blot med vand og sæbe fra tid til anden, men hvor der stadig er mulighed for at kredse nærmere om dem, hvis man skulle have lyst. Sættene er lavet i materialer som kan holde til det nordiske vejr, og som står flotte igennem hele sæsonen – så du kan nyde det skønne vejr i stedet for at bruge tiden på rengøring når du er ude.

  Hvilke materialer arbejder vi med?

  Vores møbelsortiment som vi kategoriserer som vedligeholdelsesfrit byder på materialer som møbelsæt i teak, borde og stole i nonwood, stole dækket i polyrattanflet, stole og borde i stål eller galvaniseret stål, aluminiumsstel til havemøbelsæt samt bordplader i granit. Udvalget er bredt, men vi ved også at der er stor variation i smag når det kommer til havemøbler, og vi bestræber os på at kunne finde gode møbler som passer lige i din smag.

  Hvad er nonwood?

  Nonwood er navnet på et slidstærkt plastmateriale kaldt polystyrener, men det kendes også almindeligvis som polywood eller aintwood. Idéen med nonwood er at kombinere træets lækre udseende med plastens holdbarhed og lave vedligehold, og produktet efterligner derfor mange kendte og elskede typer træmøbler. Nonwood er til dig som godt kan lide det naturlige udseende af træmøbler, men hvor tiden eller energien ikke er til at vedligeholde det. Du kan derfor få et dejligt møbel hvor det bedste fra begge verdener mødes i ét udtryk.

  Har jeg mulighed for at se møblerne opstillede?

  Hvis du foretrækker at se vores havemøbler selv, så har du også muligheden for at gøre dette. Vi har et veldisponeret showroom hvor du har rig mulighed for at opleve vores varesortiment – så du kan finde de produkter som er rigtige for dig. Det er vigtigt for os, at du som ejer har muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi anbefaler at du kommer en tur forbi vores fysiske butik, da kvaliteten af vores varer ikke er til at tage fejl af når de opleves. Vores varer har nemlig godt af både at blive set og rørt, præcist som de er tiltænkt det hjemme hos dig. Du kan opleve vores sortiment i vores butik som ligger her.

 • Træ-Polyrattan luksus...

  Natur møder levetid

  Ønsker du at kombinerer træets naturlige struktur og egenskaber, med lang holdbarhed på de dele af et havemøbelsæt som slides mest, kan du med fordel tage et kig på vores Træ-Polyrattan havemøbelsæt.

  Med disse havemøbelssæt får du en rigtigt høj kvalitet der holder i mange år.

  Borde i Premium Teak

  Disse træborde er kategoriseret som Premium teakborde, hvor topladen består af teak planker. Disse borde af kernetræ har en lang levetid, uanset om du vælger at behandle det med olie eller om du lader stå ubehandlet.

  Vores Premium Teak kommer fra godkendte og certificerede plantager i Indonesien.

  Luksus Polyrattan stole

  Vores luksus havemøbelsæt giver dig masser af gode oplevelser og lang levetid – Stolene er udstyret med kraftig polyrattan som er et meget stærkt flet plastmateriale og stort set vedligeholdelsesfrit.

  Stellet på vores luksus stole er lavet i kraftig teaktræ eller aluminium som sikrer et smukt og eksotisk udseende, samt langlevetid. Teaktræ skal behandles med olie for at bevare den varme brune farve. Ubehandlet vil teaktræ med tiden få et gråligt moderne look.

  Stort showroom i Aalborg SV

  Besøg vores showroom på Løven 17 i Aalborg SV for at opleve og føle den høje kvalitet på vore luksus havemøbelsæt.  

 • Træhavemøbelsæt

  Den naturlige og skønne løsning

  Hvis du godt kan lide det charmerende udseende som træet besidder, så har vi her på siden samlet en masse flotte bud på møbelsæt i træ som vi tænker vil passe perfekt hjemme i din indretning. Den stolte tradition med produktion af træmøbler går langt tilbage, og især er vi i Skandinavien anerkendt for vores design af træmøbler den dag i dag. Det mærker vi godt af i forhold til innovation indenfor design, og det viser sig også i det udvalg vi har her på siden. Vi har nemlig idéen om, at ingen have er ens. Derfor skal der være noget til dig som ønsker noget nyt og vovet, eller til dig som værdsætter traditionelt design og pålidelige materialer.

  Hvilke fordele er der ved træmøbler?

  Træmøblerne er lavet af træ i høj kvalitet, og holder derfor til både vind og vejr. Vores udvalg af træmøbler kombinerer træets gode, naturlige egenskaber med æstetisk design, så du på den måde ikke risikerer at gå på kompromis med holdbarhed eller kvalitet af dit møbel. Træ er et materiale som lever og ånder, og på den måde får du et møbel som bliver ved med at se godt ud, også selvom at det får lidt ridser igennem årene. Du kan beholde dine træmøbler i mange år med den rette behandling, som du kan få inspiration til nedenfor.

  Er det svært at vedligeholde møbler i træ?

  Træmøblerne som vi har her på siden er i træsorterne fyr og teak, og er begge særligt egnede til havemøbler ude i de danske haver. Teak er anerkendt for at være særligt olieholdigt fra naturens side af, som gør at der er lavere vedligehold med møbler lavet af denne sort. Derudover er teak også svampedræbende, hvilket passer perfekt til brugen ude i haverne, hvor vejret byder på både vådt og tørt. Du kan vælge at lade dine teaktræsmøbler stå ubehandlede uden at miste holdbarheden hos dit møbel, og dette vil med tiden give dit møbelsæt et gråligt og moderne look. Hvis du ønsker at bibeholde den lyse glød hos dit teaktræ, så kan du behandle det med olie, gerne to gange årligt.

  Fyrretræ har derimod brug for behandling med olie for at forblive både flot at se på, men også for at undgå skader på dit møbel. Med den rette behandling, så kan dine træmøbler i haven holde sig flotte og sunde i mange år ude i fremtiden, og er derfor en både flot og holdbar løsning, som også er god for miljøet. Ud over at skulle give dine møbler olie, så er det også en god idé at slibe dine møbler med fint sandpapir, da fibrene rejser sig på grund af vekslen i temperaturen udendørs. På denne måde sikrer du dig at komforten forbliver i top – selv efter mange års brug.

  Hvis du helst vil undgå særlig vedligehold af dine møbler, så vil vi anbefale dig at tjekke vores kategori vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt her.

  Kan jeg se møblerne opstillede før jeg køber dem?

  Hvis du gerne vil se vores træmøbler med dine egne øjne, så er det også en mulighed. Vi har indrettet et nydeligt showroom hvor du har fri mulighed for at komme og opleve vores varesortiment – så du kan se og føle dig frem til de produkter som passer hjem til dig. Det er vigtigt for os, at du som ejer har muligheden for at få følingen af vores kvalitetsprodukter. Vi vil opfordre dig til at komme en tur forbi vores fysiske butik, da vi mener at kvaliteten af vores varer skal opleves. Vores produkter har nemlig rigtigt godt af både at blive set og følt, præcist som det er tiltænkt hjemme hos dig. Du kan opleve vores sortiment i vores butik som ligger her.

pr. side
Viser 1 - 24 af 33
Viser 1 - 24 af 33